Najaarsinterclub

Beste leden,

Eerst en vooral hopen wij als bestuur van Padel Ghistelehof dat het met jullie alsook met jullie familie & vrienden allemaal goed gaat in deze bijzondere tijden.  Jammer genoeg kunnen we op dit moment nog steeds ons geliefde spelletje niet spelen, maar de gezondheid van spelers en club medewerkers gaat voor op dit moment.  Helaas naast het schrappen van de voorjaarsinterclub gaan er ook tijdens de paasvakantie geen tornooien, kampen of stages kunnen doorgaan op basis van de verlengde maatregelen genomen door de overheid.  

 

Maar als club willen we positief blijven en kijken we uiteraard al volop vooruit naar de post Covid-19 periode en de heropstart van onze club.  Onderdeel hiervan is de najaarsinterclub die zal gespeeld worden vanaf eind september ongeveer (juiste data dienen nog aangekondigd te worden).  Om in te schrijven voor de najaarsinterclub dienen ploegen zich te registreren uiterlijk tussen 1 mei en 15 juni 2020. Deze najaarsinterclub vormt het onderwerp van één van de eerste beslissingen die wij als nieuw bestuur van padel Ghistelehof hebben genomen en dit op 2 vlakken die wij hieronder verder toelichten.

Ten eerste op vlak van organisatie.  De verantwoordelijke IC binnen ons bestuur is onze voorzitter Jean Willems.  Om zijn taak wat te verlichten willen we vragen dat de kapiteins van de diverse IC ploegen wat meer verantwoordelijkheid nemen & actiever deelnemen in de organisatie.  Concreet willen we dus vragen dat als jullie IC willen spelen jullie zelf een ploeg van min. 6 spelers samenstellen, een kapitein aanduiden en dat deze kapitein dan communiceert met onze voorzitter over in welke reeds de ploeg wenst deel te nemen en wie de spelers van zijn ploeg zijn.  De onderverdeling van de reeksen alsook het systeem met de klassementen is waarschijnlijk voor niemand nog een onbekende, maar bij vragen zal onze voorzitter de kapitein zeker verder informeren hieromtrent.  We zouden tevens uitdrukkelijk willen vragen dat alle kapiteins hun ploeg indienen bij onze voorzitter tegen uiterlijk 20/04/2020.

Ten tweede op vlak van de uniforme outfit voor alle interclubspelers.  Als bestuur zijn we erin geslaagd 3 sponsors aan te trekken voor onze IC ploegen, zijnde Grando Keukens, BDO & Padeldirect.be, zodat we op een uniforme wijze kunnen deelnemen aan de najaars IC.  Ook de club zelf doet hierin een bijdrage.  Concreet komt het erop neer dat we een outfit aanbieden, zowel dames als heren van NIKE, bestaande uit trainingsbroek, hoodie, polo & witte short, witte rok voor vrouwen. 

Onderaan hiervan vind je een aantal renders terug om een beeld te hebben.  De hoodie en polo zijn gepersonaliseerd met de diverse logo’s en kunnen niet verder individueel worden aangepast.  De short kan wel nog gepersonaliseerd verder worden indien gewenst door een ploeg binnen de richtlijnen van de club. 

Deze outfit van hoogwaardige kwaliteit heeft een winkelwaarde van 200 euro en bieden wij voor de IC spelers aan voor 85 euro.  Als bestuur hebben we beslist dat elke IC speler verplicht dient te spelen in deze outfit de komende 2 jaar en dus deze outfit dient aan te schaffen.  Hiervoor bieden we natuurlijk ook deze scherpe prijs aan en hopen we op jullie waardering hiervoor zodat we samen onze club verder kunnen uitbouwen.  Om deze aankoop praktisch mogelijk te maken vragen we aan alle kapiteins van de diverse IC ploegen dat ze de maten doorgeven van hun spelers.  Er is keuze tussen S – M – L – XL – XXL en dit zowel voor dames als voor heren.  Om eventueel te helpen met de keuze van de maten kan je tevens naar de site van Nike gaan voor hulp.

Hier willen we ook dezelfde deadline hanteren. We vragen uitdrukkelijk dat alle kapiteins de maten doorgeven tegen uiterlijk 20/04/2020.

De outfit, steeds bestaande uit het pakket van 4 stuks, zal tevens ook kunnen aangeschaft worden door niet IC spelers, maar hier zal de prijs dan 135 euro zijn per persoon.  De winkelwaarde blijft uiteraard op 200 euro zodat ook hier een mooie korting kan worden geboden aan al onze spelers.

We hopen als bestuur dat jullie ons integraal steunen in deze eerste genomen beslissing en dat jullie talrijk inschrijven voor de najaars IC. Zodat we op die manier Padel Ghistelehof en haar sponsors sportief sterk in beeld kunnen brengen.

Blijf ondertussen allen gezond & actief! We hopen elkaar snel terug te zien in onze mooie club met tegen dan waarschijnlijk al een opnieuw geopende zomer DD bar.

Je kan ons steeds contacteren voor meer informatie via de info@padelghistelehof.be

Sportieve groeten  

Bestuur Padel Ghistelehof