Onze interne padelcompetitie is de ideale manier om nieuwe spelers te leren kennen. In dit concept wordt je op basis van je niveau ingedeeld in verschillende poules. In deze poules dien je tegen verschillende spelers te spelen en aan de hand van je resultaten wordt na 3 maanden een eindrangschikking opgemaakt waarna er kan gestegen of gedaald worden naar een nieuwe poule. Hierdoor willen we ervoor zorgen dat spelers zoveel mogelijk op hun niveau kunnen spelen.

Het speelschema en resultaten kunnen hieronder worden gevonden.
Op deze pagina’s kun je ook de score invoegen. Zo hoeven er geen honderden berichten meer te worden gestuurd op WhatsApp. Ook de ranking zal automatisch worden aangepast waardoor we het werk van de verantwoordelijken wat kunnen verlichten en je steeds een live overzicht hebt van de huidige situatie. Wij zijn ons inderdaad bewust van het feit dat iemand de cijfers kan manipuleren in zijn voordeel om toch maar niet te zakken of te kunnen stijgen. Daarom willen we toch even benadrukken dat fair play een van onze kernwaardes is en we bij enig misbruik meteen overgaan tot een verwijdering uit de Grando Keukens Liga. Indien er misbruik wordt ontdekt mag dit steeds via het contactformulier worden gemeld of mondeling aan het bestuur.

Nieuw dit seizoen is dat de velden zelf dienen geboekt te worden. Eenmaal je met 4 een datum overeengekomen bent kan je een veld gaan reserveren. Vergeet bij uitstel zeker niet de reservatie te annuleren dit maakt het aangenamer voor zij die wel willen spelen op dat moment.

Voor Poule A, klik hier
Voor Poule B, klik hier
Voor Poule C, klik hier
Voor Poule D, klik hier
Voor Poule E, klik hier
Voor Poule F, klik hier
Voor Poule G, klik hier
Voor Poule H, klik hier

 

Heb je ook zin gekregen om deel te nemen aan onze interne competitie?
Schrijf je dan in via onderstaand contactormulier.